Michael Heilemann.
If you have Dunstan's Time Since installed, this plugin uses it for the title="" attributes on the comments and posts. (For WordPress 1.5) Author: Brian Meidell Author URI: http://meidell.dk/blog Version 1.5: Now works without LOCK TABLE and CREATE TEMPORARY TABLE priviledges. Version 1.5.1: Can't remember what I did here Version 1.5.2: Fixed count select statement to not include spammy comments */ function blc_latest_comments($num_posts = 5, $num_comments = 6, $hide_pingbacks_and_trackbacks = true, $prefix = "
  • ", $postfix = "
  • ") { global $wpdb, $tablecomments, $tableposts; $usetimesince = function_exists('time_since'); // Work nicely with Dunstan's Time Since plugin (adapted by Michael Heilemann) // This is compensating for the lack of subqueries in mysql 3.x // The approach used in previous versions needed the user to // have database lock and create tmp table priviledges. // This uses more queries and manual DISTINCT code, but it works with just select privs. if(!$hide_pingbacks_and_trackbacks) $ping = ""; else $ping = "AND comment_type NOT LIKE '%pingback%' AND comment_type NOT LIKE '%trackback%'"; $posts = $wpdb->get_results("SELECT comment_post_ID, post_title FROM ($tablecomments LEFT JOIN $tableposts ON (comment_post_ID = ID)) WHERE comment_approved = '1' $ping ORDER BY comment_date DESC;"); $seen = array(); $num = 0; foreach($posts as $post) { // The following 5 lines is a manual DISTINCT and LIMIT, // since mysql 3.x doesn't allow you to control which way a DISTINCT // select merges multiple entries. if(array_key_exists($post->comment_post_ID, $seen)) continue; $seen[$post->comment_post_ID] = true; if($num++ > $num_posts) break; $commenters = $wpdb->get_results("SELECT * FROM $tablecomments WHERE comment_approved = '1' AND comment_post_ID = '".$post->comment_post_ID."' ORDER BY comment_date DESC LIMIT $num_comments;"); $count = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(comment_ID) AS c FROM $tablecomments WHERE comment_post_ID = $post->comment_post_ID AND comment_approved = '1'"); $i = 0; $link = get_permalink($post->comment_post_ID); echo $prefix."".stripslashes($post->post_title). "  ".$count."
    \n"; if($usetimesince) $title = " title=\"Last comment was ".time_since($comment->unixdate)." ago\""; foreach($commenters as $commenter) { if($usetimesince) $title = " title=\"Posted ".time_since($commenter->unixdate)." ago\""; if($i++ > 0) echo ", "; echo "comment_ID."\"$title>".stripslashes($commenter->comment_author).""; } if($count > $num_comments) echo " [...]"; echo "".$postfix."\n"; } } ?> » Toyota Caldina >> Blog… all about car and life…

    Toyota Caldina

    October 1st, 2005 at 08:52pm pep boyz Entry Filed under: Collection, Favourite Sedans

    The Caldina is the sporty sedan produced by Toyota company. The young ones will fall in love with this car when they see it.

    The interior.

    The modified Caldina.

    The Caldina modified by DAMD company.

    For more information about this car, go to toyota.jp.

    For more info about the DAMD Caldina, go to damd.co.jp.

    Category : Collection, Favourite Sedans

    Related Posts

    93 Comments

    • 1. cumiey  |  September 25th, 2007 at 5:36 pm

      jikalau aku dapat

    • 2. cumiey  |  September 25th, 2007 at 5:38 pm

      jilalau aku dapat

    • 3. Nour  |  January 4th, 2008 at 12:36 pm

      i love this car….can i have a broucher???

    • 4. Evora Thompson  |  March 2nd, 2008 at 6:11 am

      Caldina is the love of my life But i am yet to own one. It turns me on

    • 5. Daniel  |  March 14th, 2008 at 9:43 am

      May i know the Market selling price for New car & also used car in malaysia ? Thanks !

    • 6. nazm  |  April 1st, 2008 at 8:25 pm

      toyota canggih…

    • 7. hidzir  |  April 10th, 2008 at 8:32 am

      May i know the selling price for new car & used car in malaysia.

      One day, i will get this caldina…

    • 8. rizz  |  April 11th, 2008 at 11:11 am

      wow…..fantastics

    • 9. rose  |  April 11th, 2008 at 5:41 pm

      contact numbers for the person in charge please………..i really interested. location: Bukit Mertajam.. penang

    • 10. uncle ohm  |  April 13th, 2008 at 1:08 pm

      just bought this car fr jln pudu dealer, model 2003 zt @ rm135k(on the road)…test drive it and feel excited bout it but my wife will be driving it most of the time..

    • 11. aDieL  |  April 14th, 2008 at 3:14 am

      @ uncle ohm : u bought the black 03 Caldina ZT @ Jln Pudu there? i’ve just booked a white 03 Caldina Zt oso at one the car dealer @ Jalan Pudu there… RM 135 oso on the road :)

    • 12. eric is  |  April 23rd, 2008 at 6:09 pm

      hey guys…. i m new here.. can please someone tell me where should i go to buy cos when i c motor trader magazine there’s too much… where should i go that can get true best condition and good price.. ?

    • 13. lukmankhatib  |  April 28th, 2008 at 3:57 pm

      kereta nie x brapa popular sgt….
      bdan dia tak padan ngan harga…
      tapi mmg sesuai utk orang yang bekerjaya..
      tapi my toyota alphard is the best….

    • 14. huda  |  May 5th, 2008 at 10:32 am

      Bleh kalau nak dapat. Meh join saya. Nk tahu lanjut email ke add saya. TQ.

    • 15. hisham  |  May 6th, 2008 at 12:20 pm

      smart car. next year will get this one. hopefully :D two type. 2.0 ZT and 2.0 GT Four. price new range 130k to 170k.

    • 16. firdaus  |  May 13th, 2008 at 4:37 pm

      wondering is caldina worth buying

    • 17. eecam  |  May 21st, 2008 at 1:03 pm

      dkt cheras auto mal you can get rm125k easily for zt, 03 model

    • 18. arapaima  |  May 28th, 2008 at 1:36 pm

      Kalau nak dapatkan keta ni dengan depat meh sini klik aje kat sini… baca dan blajar caranya kat sini http://www.powerforexx.blogspot.com

    • 19. mantoi  |  June 3rd, 2008 at 4:35 pm

      kereta yang gua idam2kan selama ini..x sabar nk pkai la bro..

    • 20. KKGT4  |  June 12th, 2008 at 7:03 am

      Bro lukmankhatib, aku tak berapa sutuju ngan kau punya comment. ini column untuk discuss pasai caldina, apasal tiba2 masuk cerita Alphard? Satu gi, badan tak padan ngan harga? Kalu nak ukur bdan ngan harga, keta mercedes, bmw, ferari pun masuk ketegori badab tak padan ngan harga. Aku rasa caldina sgt padan ngan harganye, sbb tu aku beli. Kalu mau \

    • 21. alan  |  June 16th, 2008 at 2:02 pm

      caldina the best…ZT 2.0 also very nice …

    • 22. siti norbaini  |  June 18th, 2008 at 9:45 am

      tumpang tanye sket..berapa erk harge die?

    • 23. sherry  |  June 21st, 2008 at 6:06 pm

      Just bought it last month, mine is non turbo but got bodykit, side skirt & reverse camera.. Its caldina model 2005! love it so much~~ zoom zoom~~ hehe weee~~~~~

    • 24. zack  |  June 22nd, 2008 at 12:41 am

      I intent to buy one now… could anyone suggest. how to get me the right place…. I m looking for latest model, turbo and full body kit…

    • 25. surender  |  June 23rd, 2008 at 8:39 am

      can i noe how much is toyota caldina?? i intend to get 1 but not sure wit the pricing..can anyone let me noe pls…

    • 26. aredzuan  |  June 30th, 2008 at 5:02 pm

      helloooo…just nk get knowledge from saper2 yg dh pkai kereta ini…caldina 2.0 zt ini telah dilengkapi dengan sistem2 keselamatan atau tidak yang mana tidak hanya mengharapkan pd alarm biase jer…sy dlm proses untuk membeli kereta ini…untuk kereta caldina 2.0zt nie, cm maner dgn fuel consumption nyer?

    • 27. alex mullings  |  July 6th, 2008 at 12:43 pm

      i have had my 03 zt for 2 yrs, i owned the 2000 caldina previously and i recommend for the best deal on buying a car nothing beats a caldina. i call it my suv sport stationwagon, i love my car.

    • 28. botox  |  July 13th, 2008 at 12:25 pm

      aku mmg tgila2 da dgn caldina sjak umo 20 lg…
      ble la aku bley pkai jentera istimewa ni…
      haha….
      bg la jln skit wei……….

    • 29. marry  |  July 16th, 2008 at 5:13 pm

      hi botox….jz 2let u knw….caldina is my dream car also since 2005. tp rezeki tuhan bg…sejak sy buat bisnes yg tgh meletupsss 4 bulan yg lepas akhirnya sy dapat jg merasa….tp blm naik lagi tgh tggu kete sampai…..hehehe

    • 30. syukur  |  July 16th, 2008 at 11:36 pm

      I think to buy one … could anyone suggest. how to get me the right place…. I m looking for latest model, turbo and full body kit…

    • 31. syukur  |  July 16th, 2008 at 11:37 pm

      I think to buy one … could anyone suggest. how to get me the right place…. I m looking for latest or old model, turbo and full body kit…

    • 32. me  |  July 23rd, 2008 at 4:08 pm

      I too like dis car very much…saw it on d road back in yr 2006…but still waiting to own it one..got a hint from a fren saying dat car price will go down in Sept.08..hopefully by then dis car price will reduce 2…I heard dat now d price OTR is RM115k for GT4 model…is dat true????

    • 33. MELATI  |  July 23rd, 2008 at 10:18 pm

      My hubby wanna buy me this gt4 caldina for me.i can\\\’t wait for it anymore.

    • 34. MELATI  |  July 23rd, 2008 at 10:20 pm

      I LOVE IT IN BLACK

    • 35. alan  |  July 25th, 2008 at 5:52 pm

      i plan to buy this car before raya….
      May i know the Market selling price for New car & also used car in malaysia ? Thanks !

    • 36. Roy  |  July 30th, 2008 at 1:27 am

      I love this car too much. i will work hard so that i can buy this car by the end of this year. what ever it takes. yeah. malaysia bleh !

    • 37. koilagi  |  July 31st, 2008 at 4:11 pm

      we r planning to buy this car..we got it 145 for gt4 2003 recon..is there any car dealer can give us much more cheaper than wht we get?

    • 38. suhaimi  |  August 2nd, 2008 at 3:18 pm

      aku pun nk beli caldina bulan depan……peerrgghhhh cun beb

    • 39. ubi kayu  |  August 5th, 2008 at 11:23 pm

      aku pun nak beli caldina GT4…mcmana nak dpt yerr…kerja aku jual ubi kayu jeerr…hehhehehe…berapa harga Caldina GT4 ni yerrr…bleh bagi tau kerr…

    • 40. mieyza  |  August 8th, 2008 at 4:38 pm

      wahhh….bilela akw nk dpt kete tu kn…huhuhuhu

    • 41. aku_sdnbhd  |  August 12th, 2008 at 11:29 pm

      Uiihh..!! keta impianku,bila la nk dapat nih! Tp syg,dgr crite Toyota dah stop productionnya last year..X kesahlah,dapat pkai yg secondhand pun orait daa…

    • 42. faizaloratie  |  August 18th, 2008 at 11:27 am

      i’m also wanna get one soon, but mine blue, 2003 RM149k, millage 25k + frnt bumper from TRD body kit. Its reasonable price? or still high? Pls help me.. i wanna have one b4 this coming Hari Raya.. Tq cheers..!!

    • 43. amiaz  |  August 19th, 2008 at 9:25 am

      ello beb..gua pon minat kete caldina tu…..tp…duit simpanannya lom cukup…tunggu duit saguhati jee kot..heheheh

    • 44. weng  |  August 19th, 2008 at 2:56 pm

      makan caldina…..
      tido caldina………
      mandi caldina……….
      tp bukan waldina okey….
      kalo aku dapat baru boleh bwk wadina jln2..hahaha

    • 45. Robertmundara  |  August 23rd, 2008 at 1:04 pm

      Good ineed to buy

    • 46. keledek  |  August 25th, 2008 at 9:51 am

      saya ada tempah satu, harga dia 144K, ok tak?sapa2 tau market keta ni skrg tolong bagitau..

    • 47. faizaloratie  |  August 26th, 2008 at 9:20 am

      keledek, 144k tu tahun bape? GT4? N spec? klu x ssh nak trace harga market skang.. tq

    • 48. eric  |  September 5th, 2008 at 5:57 pm

      Caldina Gt4 around 145k ..ZT Around 125k Toyota Caldina is the best …but the bad new is caldina oredi stop product last year

    • 49. pisang  |  September 11th, 2008 at 1:44 pm

      Woi..sape2 bleh bagi tau market keta sekarang, aku ada tempah gak GT4 ni, tahun 2003, harga dia bagi 140K..cam ne? bleh bedal x ni?

    • 50. evogeng  |  September 11th, 2008 at 1:59 pm

      Korang sume ni sembang ntah apa2 ntah, ye ke caldina ni laju..aku tengok cam siput je..hehe beli evo ler kalu nak rase turbo..

    • 51. white caldina  |  September 11th, 2008 at 3:41 pm

      Geng…navigator system boleh tukar dari bahasa jepun ke bahasa Inggeris tak? Aku dengar buleh tukar software dia je… betul ke?
      tapi aku tak pernah tengok org buat lagi… saper-saper ada info/ idea buleh tukar kat mana tolong reply

    • 52. subarugeng  |  September 11th, 2008 at 3:44 pm

      yela..evogeng, ingat caldina tu power sangat ke..ngan wira pun xleh cari makan..hehe

    • 53. whitecaldina  |  September 11th, 2008 at 3:48 pm

      gua pakai navi ori dari jepun. Buleh ke nak tukar ke software Bahasa English. Dengar cerita boleh tapi dimana yaa… sape ada info tolong la reply

    • 54. group e  |  September 12th, 2008 at 9:27 am

      ah korang semu poyo jer… aku pki SKYLINE GT-R 35 X KCH PN

    • 55. subarugeng  |  September 12th, 2008 at 11:16 am

      wei..group e, setakat pakai skyline tapi bawak cam siput wat pe..harap kat keta je power, tapi tuan poyo giler, cakap orag poyo..dia tu xsedar..hehe

    • 56. toyota man  |  September 12th, 2008 at 8:44 pm

      kalo dapat waner putih,sport rim 17,3 inci mcm bmw punye..tayar potenza,tinted window black 5% convert dan touch up spere part TRD,pehhh,mama mia…………………..

    • 57. subarugeng  |  September 13th, 2008 at 6:37 am

      toyota man, xyah nak tukar2, kalu dah cam tu tetap gak cam tu..kalu dah toyota, x tukar jadi BMW nagn sportrim je..perasan lebih la lu mat…

    • 58. faizaloratie  |  September 13th, 2008 at 11:40 am

      perghh, meriah nmpk..
      selera dan kemampuan ikut bajet masing2..
      rezeki anda adalah pemberian Allah swt..

    • 59. syidie77  |  September 13th, 2008 at 2:30 pm

      RM129k for Toyots Caldina ZT, not sure which year is it. Still comparing it with Civic 2.0. Is it worth it to have Caldina? How about its\’ fuel consumption?

    • 60. kaktun  |  September 14th, 2008 at 3:25 pm

      faizaloratie, ko cakap cam kena kat diri sendiri lak..apsal ko tak pakai wira, pastu yang selebihnya sedekah kay anak2 yatim ke..ni tak, beli gak caldina..rezeki diberi bukan untuk membazir, kalu bersedekah kan elok..dari beli caldina yang mahal2 tu..

    • 61. kaktun  |  September 14th, 2008 at 3:29 pm

      suhaimi, kalu ko nak beli caldina ni beli ler..nape nak cakap2 yang ko nak beli keta ni..bukan orang bagi duit pun ko nak beli keta ni..ko nak beli beli la..duk cbuk2 nak bagi tau wat pe..

    • 62. kaktun  |  September 14th, 2008 at 3:37 pm

      melati, dah pak we ko nak beli ambik je la..nape nak kasi tau kat orang lak..cam berlagak lak, apsal lak pakwe ko tu x pikir, orang kalu nak bagi pun, bagi la bende elok sikit..pakej haji ke, ada berkat skit..ni beli keta ntah apa2 ntah..yang ko pulak duk canang kat orang..macam bagus sangat..

    • 63. faizaloratie  |  September 14th, 2008 at 9:48 pm

      kaktun, dh lama aku guna pakai satria 1.6, dh ade rezeki Allah bg, jadi aku gunakan la rezeki tu sebaik2nye.. sedekah dan amal jariah tak perlu la nak canang2 kat sini, sendiri mau ingatla..
      besedekah klu x ikhlas, ape guna nyer??

      hahaha.. sadis la pulak, blog nie tuk caldina la.. bukannyer sape best sape x best.. so back to basic k??

    • 64. kaktun  |  September 15th, 2008 at 8:39 am

      faizaloratie, mana lagi baik, guna rezki tu wat beli keta ke wat amal jariah…lu pikir la sendiri, ko cakap rezki tu pemberian Allah, jadi guna la ke jalan yang betul..beli keta ni dunia semata-mata..beli wira pun keta gak..xperlu la keta mahal2, kita umat islam ni di galakkan bersederhana je..paham..haha

    • 65. kaktun  |  September 15th, 2008 at 8:46 am

      faizaloratie, kenape ko x beli wira je, kau pandai cakap je, bikin x reti..kan rezki tu pemberian Allah, wat la amal ke jalan yang betul..ni beli keta ni dunia semata-mata, pikir la..xkan yang basic cam tu aku nak ajar gak..blog untuk caldina je ke, abis keta lain xbleh masuk la..jangan ingat ko sorang je ada caldina..ko cakap cam orang lain xmampu nak beli je..kaya sangat la ko tu..haha

    • 66. kaknun  |  September 15th, 2008 at 8:50 am

      faizaloratie, ko cakap blog ni untuk caldina je, abis keta yang lain xleh nak masuk la cni..ko cakap cam ko sorang je yang bleh beli keta tu..orang lain xleh la nak beli keta cam ko ni, kat dunia ni kan jepun wat untuk ko sorang je kan..kaya sangat la ko ni..hehe

    • 67. faizaloratie  |  September 16th, 2008 at 8:48 am

      kaknun, xde la kayo.. tapi berharta la skit.. hahaha
      dah tu sume dok citer kete nie best, kete tu x best.. tajuk pun toyota caldina.. so kita citer la pasal toyota caldina

      klu nak citer pasal kete brand lain, baik la wat tajuk baru..

      Cherrs..!!

    • 68. toyota men  |  September 17th, 2008 at 5:07 pm

      wat pe nak gaduh2…..saper ade wit,dia mampu,dia leh bli,keter ni memang garang,lg pun spear part caldina ni mahal skit,kiter nak set up blik air bags pun cecah 5 riban,yang lain2 jgn tanye….caw.

    • 69. kaktun  |  September 18th, 2008 at 7:08 am

      memang la sape ada duit bleh beli, tapi wat pe nak cakap2..dah beli tu diam la…kancil lagi garang la..

    • 70. faizaloratie  |  September 18th, 2008 at 8:32 am

      cool la toyota men, aku pun tak paham la dia org nir, bg tau ade kata riak, tapi dia jugak yg start dulu.. siap bg tau tu ade kete ehem2 yg garang.. haha
      tu kira berduit gak la kan.. klu x pepandai la nak idup..

      dh nama pun blog toyota caldina.. sadis2.. suka hati la nk bg tau dh ade ke blom.. best ke tak kete nie, laju ke kete nie, maintenance camne.. harga dia bape..
      cheers..!!

    • 71. kaktun  |  September 19th, 2008 at 10:17 am

      keta laju cam katak kata laju..baik beli kancil lg laju, katak ngan kancil mana laju..

    • 72. EZEKIEL SAWENJA  |  September 19th, 2008 at 7:21 pm

      I ADMIRE THE MAKE

    • 73. jon  |  September 20th, 2008 at 3:44 pm

      caldina best per..dia punyer cutting body mmg solid r..baper r arga dia..2nd sudah laa

    • 74. kaktun  |  September 21st, 2008 at 11:16 am

      wei jon..bila2 kalu xtau jgn nak menyampuk, kao tahu dari mana caldina “best”, harga keta pun xtau lagi, dah tahu keta ni best ke tak..ko pun sama ngan faizaloratie..hehe

    • 75. faizaloratie  |  September 21st, 2008 at 1:42 pm

      suka hati korang la kan, dok layan korang kat sini, aku rasa mcm xde masa depan je, berbual mcm budak2 kecik..
      rugi lak rasa layan kat blog nie.. awl2 je ok, yg ujung2 nie sume sembang xde masa depan..

      cheers..!!

    • 76. kaktun  |  September 22nd, 2008 at 10:06 am

      faizaloratie, jngan la merajuk, aku gurau je la..memang keta ni power..aku pun ada gak sebijik..memang best la keta ni..hehe

    • 77. kujutawan  |  October 28th, 2008 at 2:33 pm

      korang smua nk pki caldina.mesti penin nk kumpul rm.aku da tip cmna nk dpt caldina ni…rahsia da pd ku.nk tau call aku..
      0192209458

    • 78. bmpower  |  October 29th, 2008 at 4:34 pm

      hape la korang ni, bukan best sangat caldina ni, aku pakai M5 lagi best pe

    • 79. James  |  November 4th, 2008 at 4:22 pm

      yo,
      Aku tgh cari info pasal caldina nie. keta ni memang kat kemaman ni doh tgh gile. smart nak mampus.

      <a href=\

    • 80. Car Blogcatalog  |  November 4th, 2008 at 4:24 pm

      sesaper ader org nk jual 2ndhand bgtahu aku la

      http://cars-blogcatalog.blogspot.com

    • 81. lily  |  December 8th, 2008 at 12:35 pm

      sesape yg rasa nak beli caldina contact saya k…. impian anda akan mjadi kenyataan…….. please email me k

    • 82. lily  |  December 8th, 2008 at 12:38 pm

      sesape yg rasa nak beli caldina contact saya k…. impian anda akan mjadi kenyataan…….. please email me k whitelily2301@gmail.com

    • 83. kaktun  |  December 9th, 2008 at 8:37 am

      woi lily..xde faedah nyer mu wat cam tu..baik mu tolong org wat keje amal ke..apa la ko ni..setakat nak beli keta g used car je..tu pun xleh nak pikir..

    • 84. yayee  |  December 10th, 2008 at 12:33 pm

      i like this car.can i get the boucher?

    • 85. yayee  |  December 10th, 2008 at 12:35 pm

      i like this car.can i get the boucher?i want to know the market malaysia price.

    • 86. caldina craze  |  December 16th, 2008 at 9:11 pm

      sesiapa yg teringin nak memiliki caldina,email saya.saya akan tunjuk cara siap dapat test drive lagi.trust me!!

    • 87. caldina craze  |  December 16th, 2008 at 9:13 pm

      sesiapa yg teringin nak memiliki caldina,email saya.saya akan tunjuk cara siap dapat test drive lagi.trust me!!

      princecupeen@hotmail.com

    • 88. najamarine  |  December 30th, 2008 at 12:05 pm

      kalau nak kete ni..kne la berbisnes geng..

    • 89. najamarine  |  December 30th, 2008 at 12:14 pm

      tapi interior dia macam tak padan la ngan harge.serius beb..tengok la kat show room toyota..dashboard halamak..macam kete harge 80k-90k je…

    • 90. mzj  |  January 22nd, 2009 at 3:50 pm

      ello…!! pada u all yg memang dah lama teringin nak pakai caldina…let me help u n make it true.i bleh bagi tips. i confirm dalam end year 2009 ni u all boleh pakai caldina…CASH!!! Percaya tak?? memang tak percaya sebab u all belum dapat…nak tau tips?? join me… cepat join cepat dapat…confirm!! email : mzj8779@hotmail.com

    • 91. gfunk  |  January 25th, 2009 at 5:28 am

      gua dah book caldina ZT this month..memula plan nak angat vios, pastu civic..skg ni caldina plak..ok ker? design caldina mmg aku minat la compare with other car…tapi FC camner?spare part mahal sgt ker?any info?

    • 92. mzj  |  February 17th, 2009 at 9:44 am

      pada u all yg minat caldina…tringin sangat nak pakai caldina…i boleh tolong u all dapat caldina…yang best,,,,u all ambik CASH…!! tak payah lama sebelum raya dah boleh pakai..ok tak ok ?
      minat tak…?? email me at mzj8779@hotmail.com

    • 93. piQAA=)  |  February 19th, 2009 at 12:01 am

      walawe..
      kete caldina neyh tersangat cun!
      menjadi pilihan kete peberet teratas!
      takleh tgk ar kete neyh kat mane2
      tergugat!!!


    Most Recent Posts

    Calendar

    December 2014
    M T W T F S S
    « Nov    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  

    Posts by Month

    Posts by Category

    Links

    Blog Member

    Feeds